V največjem medžimurskem ponudniku turističnih storitev se kaže zeleno usmerjeno poslovanje v skrbi za zaposlene, okolje in skupnost, v promociji družbene odgovornosti v dobaviteljski verigi in v vpetosti družbene odgovornosti v poslovanje.
Skrb za zaposlene se med drugim kaže v spodbujanju kolesarjenja v službo in v sodelovanju zaposlenih v organizirani kolesarski vadbi, ki jo vodi generalni direktor podjetja Branimir Blajić. Najbolj prizadevne tudi nagradijo. Direktor vodi skupaj s strokovnimi partnerji tudi projekt LifeNess, ki je namenjen vsem zaposlenim in njihovim prijateljem, med drugim so pripravili predavanje o zdravi prehrani, kako opustiti kajenje in drugo. Pripravljajo tudi druge oblike vadbe, na primer joge.
Zdrava lokalna živila
Zdravo življenje je vtkano v poslovanje podjetja, zato kupujejo živila od lokalnih proizvajalcev. Živila so naravno pridelana, sveža in neškropljena. Takšni nakupi živil so povezani z usmeritvijo term v regionalni center zdravega življenja. Z več kot 20 medžimurskimi družinskimi kmetijskimi gospodarstvi so podpisali sporazum o nakupu sadja in zelenjave. Tako tudi spodbujajo regionalno gospodarstvo.
Opravili so tudi spremembo znamčenja restavracije Martin, ki deluje v okviru hotela Spa Golfer. Odprli so Healthy Dining restavracijo Le Batat. Poleg spremembe notranjosti so spremenili tudi ponudbo jedi, po novem ponujajo samo lokalno pridelano in zdravo hrano. Končujejo tudi projekt Degustacijski vrt, v katerega bodo vključili vse družinske kmetije, gostje pa bodo lahko preverili izvor jedi. V naslednji fazi bodo oblikovali sodelovanje z lokalno mesno industrijo in proizvajalci mlečnih izdelkov.
Minimizirajo vpliv na okolje
Vpliv hotela na okolje želijo zmanjšati na minimum z ozaveščanjem zaposlenih in gostov. Izvajajo projekte energetske učinkovitosti, zmanjšujejo izpuste toplogrednih plinov, imajo pet čistilnih naprav za odpadne vode. S sortiranim zbiranjem odpadkov so zmanjšali količino mešanih komunalnih odpadkov. V bazenih so uvedli korekcijo pH-vrednosti s pomočjo ogljikovega dioksida in tako izločili žveplovo kislino iz tehnološkega procesa.
V Termah Sveti Martin so pridobili certifikat ISO 50001, prvi na Hrvaškem so uvedli oznako ZelEn, ki jamči, da porabljajo električno energijo iz obnovljivih virov. Postavili so polnilnico za električne avte. Uvedli pa so tudi certifikat Sustainable Hotel Certificate by UPUHH Advanced.