Okolje & energija
Oglasno sporočilo

Prihodnost je v e-mobilnosti. Ste pripravljeni nanjo?

V Petrolu se že dolgo zavedamo, da je prihodnost v elektriki in da moramo za lepši jutri poskrbeti že danes. Ker je dolgoročen napredek mogoč le ob varovanju okolja, nenehno vlagamo v razvoj okolijsko sprejemljivih rešitev. V skladu z zavezanostjo k trajnostnemu napredku tako Petrol igra ključno vlogo pri preboju množične električne mobilnosti v Sloveniji – tudi v vašem podjetju.
Avtor
06.11.2018 00:01
Čas branja: 3 min

Petrol je tako eden prvih, ki podjetjem ponuja celovito storitev operativnega poslovnega najema električnih vozil, za čim lažji prehod v trajnostno in brezogljično prihodnost.

Naš nabor celovitih storitev obsega vse od operativnega najema električnih vozil in upravljanja z voznim parkom do vzpostavitve in upravljanja polnilne strukture. Uživajte v vožnji, za ostalo poskrbimo mi.

Poslovni najem e-vozil

Uporaba električnih vozil ne zagotavlja le manjšega vpliva na okolje, temveč tudi bistveno manjši strošek na prevoženi kilometer.

Če želite tudi vi vzpostaviti okolju prijazen in stroškovno učinkovitejši vozni park, potem je poslovni najem električnih vozil pri Petrolu idealna rešitev. Naši strokovnjaki bodo natančno preučili potrebe vašega podjetja in vam predlagali optimalno rešitev za vzpostavitev trajnostnega voznega parka, ki je v celoti prilagojen vašim potrebam. Poskrbeli bomo za naročilo, prevzem in dostavo e-vozil, skozi celotno trajanje pogodbe pa nudimo tudi podporo uporabnikom z asistenco.

V storitev so vključeni še stroški vzdrževanja, registracije, zavarovanja ter letne vinjete, saj si želimo, da bi bila uporaba vašega novega voznega parka kar se da brezskrbna.

Za vaš vozni park poskrbimo mi

Podjetjem ponujamo tudi celovito storitev upravljanja in vzdrževanja voznega parka, za občutno razbremenitev administracije, nižje stroške ter optimizacijo vseh procesov, vezanih na vzdrževanje in upravljanje.

Naši strokovnjaki bodo vozilo prevzeli na dogovorjenem mestu in namesto vas opravili popolnoma vse storitve, ki vam bodo zagotovile varno, udobno in brezskrbno uporabo vozila. V času popravila ali servisa vozila boste v sklopu obeh paketov prejeli tudi nadomestno vozilo.

Za vas smo tu podnevi in ponoči

V Petrolu dan in noč skrbimo za to, da so uporabniki naših storitev kar se da zadovoljni in brezskrbni.

Uporabnikom je na voljo klicni center, ki deluje 24 ur na dan, 7 dni v tednu, zato nas lahko v primeru težav pokličete kadarkoli, mi pa bomo težavo rešili v najkrajšem možnem času.

Za vas smo oblikovali tudi spletno in mobilno aplikacijo OneCharge, s pomočjo katere lahko poiščete lokacijo najbližje pametne e-polnilnice, preverite njeno delovanje in zasedenost ter svoje e-vozilo napolnite. Tudi na e-polnilnicah v Avstriji, Nemčiji, na Slovaškem in Nizozemskem! Mrežo e-polnilnic bomo v prihodnosti še razširili in tako poskrbeli za brezskrbno vožnjo širom po Evropi.

Polnilna infrastruktura po meri vašega podjetja

V Petrolu električno polnilno infrastrukturo načrtujemo tako, da ustreza zahtevam posamezne lokacije in profilu uporabe e-vozil v vašem podjetju.

Polnjenje vašega voznega parka je nemoteno tudi na starejši infrastrukturi, brez izpadov elektrike, saj Petrolove pametne e-polnilnice omogočajo nadzor nad časom polnjenja ter močjo električnega priključka. Nenehno se prilagajajo razpoložljivemu električnemu toku in tako preprečijo, da bi prišlo do izpada elektrike.

Izbirate lahko med hitrimi in standardnimi polnilnicami v skladu s profilom uporabe službenih vozil. Počasna polnilna infrastruktura je primerna za parkirišča, kjer avtomobili stojijo parkirani v času delovnika ali ponoči, medtem ko so za aktivne uporabnike, kot so npr. taksiji, na voljo hitre polnilnice.

Vse Petrolove polnilnice so primerne za polnjenje vseh znamk električnih avtomobilov in so zasnovane tako, da jih je zlahka umestiti v prostor. Varne so pred vsemi vremenskimi razmerami in celo pred vandalizmom, zato jih lahko brezskrbno postavite in uporabljate kjerkoli.