Okolje & energija
Oglasno sporočilo

Z oddajo vaše strehe do stabilne in cenejše elektrike

Sončna elektrarna je odlična rešitev za pokrivanje potreb po energiji in zmanjšanje stroškov za podjetja in industrijske obrate.
Avtor
08.06.2022 07:00
Dopolnjeno: 08.06.2022 09:41
Čas branja: 2 min
Z oddajo vaše strehe do stabilne in cenejše elektrike
Na halah podjetja Meja Šentjur je podjetje SONCE energija postavilo sončno elektrarno z močjo 750 kW.

Ti namreč porabijo veliko količino električne energije in to praviloma večji del v času, ko sončne elektrarne >> tudi proizvedejo največ. Industrijske hale imajo tudi veliko prednost zaradi večje energetske in strešne kapacitete, kar omogoča postavitev večje elektrarne in s tem nižjega stroška na kW inštalirane naprave. Zato so zanimivi tudi za investitorje, ki najamejo strešne površine za izgradnjo sončne elektrarne, elektriko pa po znižani ceni prodajajo lastniku nepremičnine.

To možnost ponujajo tudi pri podjetju SONCE energija >>. V partnerstvu z energetsko tržnico SunContract >> ponujajo celovito energetsko storitev optimizacije stroškov elektrike, ki temelji na lastni proizvodnji elektrike, energetski tržnici SunContract ter naprednih algoritmih, ki temeljijo na blockchain tehnologiji in umetni inteligenci.

Morda trenutno nimate sredstev za postavitev sončne elektrarne? V tem primeru vam nudijo možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero boste prišli do lastne naprave. Edini pogoje je, da imate vsaj primerno streho, to pomeni, da je velika vsaj 300 m2. V zameno za oddajo strehe v najem bo vaše podjetje še vedno prihranilo pri stroških elektrike ter si hkrati zagotovilo elektriko iz obnovljivih, naravi prijaznih virov.

Zakaj je njihova ponudba dobra za vas?

  1. Zagotavlja vam stabilno in predvidljivo ceno elektrike, s čimer se boste zaščitili pred povišanjem cen elektrike ter hkrati prihranili pri stroških elektrike.
  2. Stroške elektrike lahko dodatno optimizirate s trgovanjem z elektriko na energetski tržnici SunContract, kjer vam lahko pomaga tudi profesionalni trgovalec.
  3. Ker je dobavljena elektrika 100 % iz obnovljivih virov, si boste povečali ugled trajnostno usmerjenega podjetja, ki skrbi za okolje z zmanjšanjem svojega ogljičnega odtisa.

SONCE energija >> je eden največjih ponudnikov sončnih elektrarn v Sloveniji, z najdaljšo tradicijo, saj ima že 15 let izkušenj iz obnovljivih virov v energetiki. Z več kot 1.000 realiziranih projektov je celovit ponudnik za fotovoltaiko. Postavlja samooskrbne naprave za gospodinjstva in kmetije, pa tudi sončne elektrarne za poslovne stranke, industrijo ter samooskrbne vasi in mesta. So tudi ekskluzivni partner energetske tržnice SunContract >>, ki omogoča neposredno trgovanje z elektriko med proizvajalci in končnimi porabniki.


Vsebino omogoča SONCE Energija.